Din byggpartner

Tjänster

Danixo utför även uppdrag som projektledare och inom plattsättning där vi har alla nödvändiga certifikat som krävs. Vi åtar oss gärna uppdrag även inom dessa områden och begränsar oss inte bara till att vara kontrollansvarig i Stockholm. 

Vid större projekt som exempelvis ett stambyte i en bostadsrättsförening krävs det mycket från alla inblandade – de boende, hantverkarna, byggherren och olika myndigheter – i form av god kommunikation och tålamod. Danixo åtar oss gärna rollen som projektledare vid sådana tillfällen. En projektledare behövs alltid för att leda arbetet framåt, underlätta kommunikationen mellan alla parter och för att se till att allting följer regler.

Vi har varit verksamma som projektledare vid åtskilliga stambyten i Stockholm – både i mindre- och i större bostadsföreningar – och har skaffat oss den nödvändiga kunskap som krävs för att klara av och bistå dig då du behöver oss. Kontakta oss redan idag så hjälper vi till som projektledare vid ert stambyte!

Plattsättning måste ske korrekt

Vid badrumsrenoveringar eller nybyggnationer så måste man vara noggrann, ha rätt utbildning och certifikat för att få utföra jobbet. Danixo har allt av detta och vi vet exakt hur man hanterar olika typer av klinkers, kakel och mosaik för att få det på plats på ett säkert och snyggt sätt. Fukt är inte att leka med och genom att anlita Danixo för jobbet med ditt badrum, din tvättstuga eller din spaanläggning så garanteras du att all plattsättning sker enligt vedertagna regler och på ett korrekt sätt.

Vi har alla certifikat från Byggkeramikrådet och detta innebär att vi genomgått omfattande utbildningar anordnade av dem. Vi har det som krävs för att förvandla ditt badrum till det du alltid drömt om. Danixo utför din plattsättning effektivt, snyggt och hållbart långt in i framtiden.

Vi är ditt självklara val även för plattsättning i Stockholm.

Välkommen till Danixo!